ПРО НАС
ІСТОРІЯ ФАВОРИТ ПЛЮС
2019
История
М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» була нагороджена званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності роботи й гарантія високої якості продуктів. Ця нагорода також відображає стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.
Детальніше
1992
1992
/assets/common/img/history/001.png
У березні 1992 був заснований невеликий ковбасний цех, що почав випуск продукції під ТМ «Березка»
2005
2005
/assets/common/img/history/001.png
М’ясна фабрика розширює свою представленість на ринку і розпочинає випуск продукції під новою торговельною маркою – «Мясная Лавка». Варені ковбаси, сосиски, сардельки «М'ясна лавка» швидко займають позицію лідера споживчих симпатій на м'ясоковбасному ринку України. Продукція не містить соєвих компонентів і виготовляється з кращих сортів м'яса з додаванням натуральних спецій за класичними рецептами з використанням унікальної димопроникної оболонки, що дозволяє натурально коптити наші вироби, що істотно покращує смакові якості продукту.
2006
2006
/assets/common/img/history/001.png
Для того, щоб зайняти нішу в категорії ковбас за доступною ціною була представлена на ринку торговельна марка «Колбасный Ряд». Головне перевага продукції Колбасний ряд - це достойна якість за доступною ціною. Марка представлена напівкопченими, вареними ковбасами, сардельками та сосисками, шинками.
2007
2007
/assets/common/img/history/001.png
На ринку з’явилась нова торговельна марка від М’ясної фабрики «Фаворит
плюс» - ТМ «Добров». 100% гарантія якості, основною складовою якої є продукти, за вимогами ДСТУ, з використанням м'яса вищих та перших сортів, спецій (чорний перець, мускатний горіх, коріандр та ін.), натуральних В асортименті торговельної марки «Добров» присутні вишукані делікатеси та сирокопчені ковбаси, а також смачні і ароматні варені ковбаси та сосиски.
2008
2008
/assets/common/img/history/001.png
Відкриття складу-магазину у м.Кривий Ріг. Обслуговують магазини
національних і локальних мереж, в тому числі об'єктів фірмової торгівлі в Кривому Розі, Жовтих водах, Нікополі, П’ятихатках, атакож в населених пунктах Софіївського і Апостоловського районів. Для доставки продукції використовуються транспортні засоби вантажопідйомністю 1,5 тонни, оснащені холодильними установками.
2010
2010
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 1886 тон продукції в місяць. Частка ринку склала 8,4%.
М’ясна фабрика розширила асортимент сирокопчених ковбас: «Московська», «Єврейська», «Брауншвейгська». На ринку з’явилися нові яскраві дизайни продукції, що дозволило фабриці зміцнити свої позиції. Відкриття складу-магазину у м.Симферополь.
2011
2011
/years/4/cover/cover.jpg
Було вироблено 2244 тон продукції в місяць. Частка ринку склала 9,8%.
Відкриття складу-магазину у м.Київ.
2012
2012
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 2253 тон продукції в місяць. Проведена інтерактивна
СМС-акція, де переможцями стали 60 людей, які виграли по 500 грн кожний, а один
учасник став власником 10 000 грн. Відкриття складу-магазину у м.Донецьк.
2013
2013
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 2693 тон продукції в місяць. Відбувся переход на ДСТУ.
ТОВ «М’ясна фабрика« Фаворит плюс »є одним з найбільших підприємств України, що ковбасні та м’ясні вироби, постійно стежить за якістю своєї продукції, в зв'язку з на фабриці введені і функціонують міжнародні системи менеджменту якості та харчування при виробництві ковбасних та м'ясних виробів, в відповідність міжнародних стандартів ISO 9001: 2008, ISO 22000: 2005. «Кращий вітчизняний 2013 року».
2014
2014
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 2712 тон продукції в місяць. Асортимент фабрики
нараховує більше найменувань продукції. Частка ринку склала 12,4%. М'ясна фабрика «Фаворит плюс» у виробництво варені ковбаси в форматі малого батона у вакуумній упаковці по вимогам ДСТУ в ТМ «Добров» і власних ТУ в ТМ «М'ясна Лавка».
2015
2015
/assets/common/img/history/001.png
Випуск лінійки низькокалорійної продукції ТМ «Добров light»
 орієнтований на споживачів, для яких є актуальною проблема контролю кількості калорій в своєму раціоні. Продукція має зручний формат розфасовки, щоб бути максимально зручною і економною для покупців.
2017
2017
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 3438 тон продукції в місяць. М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» впродовж року активно розширює свою представленість на західній Україні, щоб відкрити для споживачів широкий асортимент і високу якість продукції.
2018
2018
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 3576 тон продукції в місяць, за підсумками 2018 року займає частку ринку 17,9%. В результаті ресертифікації. було отримано право на видачу сертифіката на відповідність вимог FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION (FSSC) 22000, зі схемою сертифікації системи менеджменту безпеки харчових продуктів, включаючи вимоги ISO 22000, ISO / TS 22002-1: 2009. М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» випустила такі новинки як варена ковбаса «До пюрешки» сосиски «До пюрешки» під торговою маркою М'ясна лавка.
2019
2019
/assets/common/img/history/001.png
М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» була нагороджена званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності роботи й гарантія високої якості продуктів. Ця нагорода також відображає стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.
БЕЗПЕКА ТА ЯКІСТЬ
ФЕРМА
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
ВИРОБНИЦТВО
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
МАГАЗИН
secr М’ясо – це основна сировина для виробництва нашої продукції, тож контроль якості ми починаємо ще на фермах і домашніх господарствах, які постачають нам сировину. Для отримання якісної сировини лаборанти та ветеринарні лікарі компанії регулярно відвідують господарства, контролюють умови утримання корів, проводять освітню роботу, розповідаючи персоналу, як правильно годувати і доглядати за худобою. Заготівля м’ясної сировини від господарств відбувається на власних приймальних пунктах компанії, які ми обладнали сучасними холодильними установками, що дозволяють швидко охолодити м’ясо. Саме за низької температури молоко максимально довго зберігає природні користь і смак. Безпосередньо на приймальних пунктах наш лаборант проводить перші тести на перевірку якості сировини, і тільки м’ясо відповідної якості відправляють на завод.
secr Перш ніж м'ясне сировину надійде на переробку, його перевіряють у власній лабораторії.
Готова продукція піддається багатоступеневому контролю.
При прийманні сировини перевіряють відповідність властивостей і стану сировини тим
вимогам, які встановлені стандартами та інструкціями.
Сировина, харчові добавки, оболонка, пакувальні матеріали, що використовуються для
вироблення продукції, піддають вхідному контролю на відповідність їх вимогам
нормативів в області ветеринарії та безпечності харчових продуктів.
При вхідному контролі сировини, харчових добавок і матеріалів необхідно забезпечити:
• виключення можливості використання і переробки всіх видів сировини, що надійшла,
харчових добавок і матеріалів до того, як буде встановлено відповідність вимогам
безпеки;
• о'єктивне дослідження за показниками безпеки та якості;
• ізолювання сировини, харчових добавок і матеріалів при виявленні їх невідповідності
встановленим вимогам.
Забороняється використовувати сировину яка:
• не має ветеринарних супровідних документів, що засвідчують його безпеку;
• не має посвідчення якості і безпеки;
• з наявністю забрудненні або з наявністю речовин, що погіршують органолептичні
показники;
• з ознаками псування і (або) вичерпаним терміном придатності
secr Сучасне виробництво являє собою вивірене поєднання і реалізацію на практиці декількох умов:
Використання обладнання останніх моделей відомих брендів
Дотримання міжнародних стандартів групи ISO
Дотримання системи якості ДСТУ
Наявність працюючої системи управління якістю навколишнього середовища.
Відкритість для органів державного контролю Уважність до персоналу і умов його праці Головною метою будь-якого виробництва є одержання високоякісної продукції з конкурентноспроможної ціною. Щоб досягти такого результату, важливо мати у своєму розпорядженні сучасне технологічне обладнання найостанніших розробок від провідних світових брендів.
Наше обладнання функціонує під управлінням передового і повнофункціонального програмного забезпечення. Це дозволяє повністю використовувати всі можливості обладнання і механізмів, експлуатуючи їх як єдине ціле, що гарантує отримання найкращих результатів.
secr М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - одне з провідних підприємств в галузі з виробництва м'ясних делікатесів, ковбас в Україні. Сьогодні це сучасне, технічно оснащене підприємство, яке пропонує широкий асортимент м'ясних продуктів на будь-який смак, активно розвивається і несе відповідальність за якість кожного виробленого продукту.
Наш асортимент більше 140 найменувань якісних м'ясопродуктів:
М'ясні делікатеси:
  • копчено-варені;
  • запечені;
  • сирокопчені;
  • сиров'ялені.
  • Ковбасні та сосисочні вироби:
  • варені;
  • напівкопчені;
  • запечені.
  • напівфабрикати:
  • рубані;
  • охолоджені.
М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - неодноразовий переможець в всеїураїнських конкурсах в номінації «Кращий товар».
secr Відвантаження готової продукції здійснюється через склади логістики, розташовані в наступних містах: Одеса, Київ, Кривий Ріг, Запоріжжя. Мережа дистриб'юторських центрів дозволяє здійснювати поставки продукції в повному обсязі в усі точки України. Наші розподільчі комплекси обладнені: сучасними низькотемпературними складами; власний парк спеціалізованого транспорту; мережу дистриб'юторських центрів на території України; контроль і збереження якості продукції на всіх ділянках зберігання і транспортування.
secr Фірмовий магазин м’ясної фабрики «Фаворит плюс» зручно розташований недалеко від виробництва. Широкий асортимент продукції задовольнить потреби найвибагливіших покупців. У реалізацію надходить тільки свіжа продукція - це стосується і ковбасних виробів, і свіжого м'яса. В магазині постійно проводяться акції, асортимент поповнюється новинками. Наші продавці привітні, уважні до відвідувачів магазину і завжди готові допомогти порадою при виборі товару.
ФЕРМА
ФЕРМА
/assets/common/img/secr2.png
М’ясо – це основна сировина для виробництва нашої продукції, тож контроль якості ми починаємо ще на фермах і домашніх господарствах, які постачають нам сировину. Для отримання якісної сировини лаборанти та ветеринарні лікарі компанії регулярно відвідують господарства, контролюють умови утримання корів, проводять освітню роботу, розповідаючи персоналу, як правильно годувати і доглядати за худобою. Заготівля м’ясної сировини від господарств відбувається на власних приймальних пунктах компанії, які ми обладнали сучасними холодильними установками, що дозволяють швидко охолодити м’ясо. Саме за низької температури молоко максимально довго зберігає природні користь і смак. Безпосередньо на приймальних пунктах наш лаборант проводить перші тести на перевірку якості сировини, і тільки м’ясо відповідної якості відправляють на завод.
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
/assets/common/img/secr2.png
Перш ніж м'ясне сировину надійде на переробку, його перевіряють у власній лабораторії.
Готова продукція піддається багатоступеневому контролю.
При прийманні сировини перевіряють відповідність властивостей і стану сировини тим
вимогам, які встановлені стандартами та інструкціями.
Сировина, харчові добавки, оболонка, пакувальні матеріали, що використовуються для
вироблення продукції, піддають вхідному контролю на відповідність їх вимогам
нормативів в області ветеринарії та безпечності харчових продуктів.
При вхідному контролі сировини, харчових добавок і матеріалів необхідно забезпечити:
• виключення можливості використання і переробки всіх видів сировини, що надійшла,
харчових добавок і матеріалів до того, як буде встановлено відповідність вимогам
безпеки;
• о'єктивне дослідження за показниками безпеки та якості;
• ізолювання сировини, харчових добавок і матеріалів при виявленні їх невідповідності
встановленим вимогам.
Забороняється використовувати сировину яка:
• не має ветеринарних супровідних документів, що засвідчують його безпеку;
• не має посвідчення якості і безпеки;
• з наявністю забрудненні або з наявністю речовин, що погіршують органолептичні
показники;
• з ознаками псування і (або) вичерпаним терміном придатності
ВИРОБНИЦТВО
ВИРОБНИЦТВО
/assets/common/img/secr2.png
Сучасне виробництво являє собою вивірене поєднання і реалізацію на практиці декількох умов:
Використання обладнання останніх моделей відомих брендів
Дотримання міжнародних стандартів групи ISO
Дотримання системи якості ДСТУ
Наявність працюючої системи управління якістю навколишнього середовища.
Відкритість для органів державного контролю Уважність до персоналу і умов його праці Головною метою будь-якого виробництва є одержання високоякісної продукції з конкурентноспроможної ціною. Щоб досягти такого результату, важливо мати у своєму розпорядженні сучасне технологічне обладнання найостанніших розробок від провідних світових брендів.
Наше обладнання функціонує під управлінням передового і повнофункціонального програмного забезпечення. Це дозволяє повністю використовувати всі можливості обладнання і механізмів, експлуатуючи їх як єдине ціле, що гарантує отримання найкращих результатів.
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
/assets/common/img/secr2.png
М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - одне з провідних підприємств в галузі з виробництва м'ясних делікатесів, ковбас в Україні. Сьогодні це сучасне, технічно оснащене підприємство, яке пропонує широкий асортимент м'ясних продуктів на будь-який смак, активно розвивається і несе відповідальність за якість кожного виробленого продукту.
Наш асортимент більше 140 найменувань якісних м'ясопродуктів:
М'ясні делікатеси:
  • копчено-варені;
  • запечені;
  • сирокопчені;
  • сиров'ялені.
  • Ковбасні та сосисочні вироби:
  • варені;
  • напівкопчені;
  • запечені.
  • напівфабрикати:
  • рубані;
  • охолоджені.
М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - неодноразовий переможець в всеїураїнських конкурсах в номінації «Кращий товар».
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
/assets/common/img/secr2.png
Відвантаження готової продукції здійснюється через склади логістики, розташовані в наступних містах: Одеса, Київ, Кривий Ріг, Запоріжжя. Мережа дистриб'юторських центрів дозволяє здійснювати поставки продукції в повному обсязі в усі точки України. Наші розподільчі комплекси обладнені: сучасними низькотемпературними складами; власний парк спеціалізованого транспорту; мережу дистриб'юторських центрів на території України; контроль і збереження якості продукції на всіх ділянках зберігання і транспортування.
МАГАЗИН
МАГАЗИН
/quality/6/cover/cover.jpg
Фірмовий магазин м’ясної фабрики «Фаворит плюс» зручно розташований недалеко від виробництва. Широкий асортимент продукції задовольнить потреби найвибагливіших покупців. У реалізацію надходить тільки свіжа продукція - це стосується і ковбасних виробів, і свіжого м'яса. В магазині постійно проводяться акції, асортимент поповнюється новинками. Наші продавці привітні, уважні до відвідувачів магазину і завжди готові допомогти порадою при виборі товару.
На предприятии внедрены и успешно функционируют система менеджмента качества ISO 9001:2008 и система менеджмена безопасности продуктов питания ISO 22000:2005, а также система менеджмента безопастности продуктов питания FSSC 22000:2013, которая отвечает европейским требованиям.
quality
Если на препдприятии внедрена или функционирует система менеджмента качества ISO 9001, это означает, что каждый продукт данного предприятия может удовлетворить различные вкусы потребителей по всем категориям проукции.
Поэтому мясная фабрика "Фаворит плюс" периодически проводит опросы среди потребителей на тему уровня качества выпускаемой продукции.
На основе полученных данных проводится мероприятия по улучшению органолептических и качественных показателей продукции, а также разрабатываются новые рецептуры колбасных изделий для расширения ассортимента фабрики.
Детальніше
quality
Данная система включает в себя принципы HASSP.
Система HASSP представляет собой комплекс мер управления, в которых безопасность пищевых продуктов рассматривается через оценивание и контролирование биологических, химических и физических источников опасности на всей цепочке изготовления каждого пищевого продукта, наиная от поступления сырья, хранения, переработки, распределения и потребления конечного продукта.
Система HASSP является единственной системой управления безопасностью пищевой продукции,которая довела свою эффективность и принята международными организациями.
Детальніше
quality
Мясная фабрика "Фаворит плюс" ставит перед собой цель стать предприятием европейского уровня, результатом работы которого является производство безопасной продукции наивысшего качества с использованием современных и новых технологий.
В этом направлении уже сделаны первые шаги, в конце января 2016 года мясная фабрика "Фаворит плюс" получила сертификаты международного органа NUV SUD. Генмания на соответствие системы менеджмента предприятия требованиям Food Safety System Certification 22000. Данный сертификат подтверждает соответствие продукции производимой МФ "Фаворит плюс" европейским требованиям систем безопастности пищевых продуктов.
Для получения сертификата, предприятие проходило надзорный аудит, ее проводил официальный представитель в Украине "TMS" (Технические и управленческие услуги), который является партнером международного органа по сертификации TUV SUD, Германия. По окончанию процедуры аудита продукция предприятия была оценена на соответствие требованиям Food Safety System Certification 22000 сертификационной схемы для систем безопасности пищевых продуктов, включая ISO 22000:2005 и ISO/TS 22002-1:2009, а так же дополнительные требования FSSC 22000:2013, версия 3.
Получения данного сертификата является одной из составляющих процесса к подготовке мероприятий направленных на выход МФ "Фаворит плюс" на европейский рынок (ЕС и СНГ).
Детальніше
Сайт у розробці