ПРО НАС
ІСТОРІЯ ФАВОРИТ ПЛЮС
2023
БЕЗПЕКА ТА ЯКІСТЬ
М’ясо – це основна сировина для виробництва нашої продукції, тож контроль якості ми починаємо ще на фермах і домашніх господарствах, які постачають нам сировину. Для отримання якісної сировини лаборанти та ветеринарні лікарі компанії перевіряють якість сировини, що надходить для виробництва продукції. Виробництво обладнане сучасними холодильними установками, що дозволяють швидко охолодити м’ясо. Саме за низької температури м’ясо максимально довго зберігає природні користь і смак. Безпосередньо на приймальних пунктах наш лаборант проводить перші тести на перевірку якості сировини, і тільки м’ясо відповідної якості відправляють на завод.
ФЕРМА
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
ВИРОБНИЦТВО
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
МАГАЗИН
На підприємстві впроваджені і успішно функціонують система менеджменту якості ISO 9001: 2008 та система
менеджменту безпеки продуктів харчування ISO 22000: 2005, а також система менеджменту безпеки продуктів
харчування FSSC 22000: 2013, яка відповідає європейським вимогам.
Якщо на підприємстві впроваджена або функціонує система менеджменту якості ISO 9001, це означає, що кожен продукт даного підприємства може задовольнити різні смаки споживачів по всіх категоріях продукціі.
Тому м'ясна фабрика «Фаворит плюс» періодично проводить опитування серед споживачів на тему рівня якості продукції, що випускається.
На основі отриманих даних проводяться заходи щодо поліпшення органолептичних та якісних показників продукції, а також розробляються нові рецептури ковбасних виробів для розширення асортименту фабрики.
Дана система включає в себе принципи HASSP. Система HASSP являє собою комплекс заходів управління, в яких безпека харчових продуктів розглядається через оцінювання та контролювання біологічних, хімічних і фізичних джерел небезпеки на всьому ланцюжку виготовлення кожного харчового продукту, Наїна від надходження сировини, зберігання, переробки, розподілу і споживання кінцевого продукту.
Система HASSP є єдиною системою управління безпекою харчової продукції, яка довела свою ефективність і прийнята міжнародними організаціями.
М'ясна фабрика "Фаворит плюс" ставить перед собою мету стати підприємством європейського рівня, результатом роботи якого є виробництво безпечної продукції найвищої якості з використанням сучасних і нових технологій.
У цьому напрямку вже зроблені перші кроки, в кінці січня 2016 року м'ясна фабрика "Фаворит плюс" отримала сертифікати міжнародного органу NUV SUD, Німеччина на відповідність системи менеджменту підприємства вимогам Food Safety System Certification 22000. Даний сертифікат підтверджує відповідність продукції виробленої МФ "Фаворит плюс" європейським вимогам систем безпеки харчових продуктів.
Для отримання сертифікату, підприємство проходило наглядовий аудит, її проводив офіційний представник в Україні "TMS" (Технічні та управлінські послуги), який є партнером міжнародного органу з сертифікації TUV SUD, Німеччина. По закінченню процедури аудиту продукція підприємства була оцінена на відповідність вимогам Food Safety System Certification 22000 сертифікаційної схеми для систем безпеки харчових продуктів, включаючи ISO 22000: 2005 та ISO / TS 22002-1: 2009, а також додаткові вимоги FSSC 22000: 2013, версія 3.
Отримання даного сертифікату є однією зі складових процесу до підготовки заходів спрямованих на вихід МФ "Фаворит плюс" на європейський ринок (ЄС і СНД).
ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс» є підприємством, що має суспільний інтерес, і складає
свою фінансову
звітність відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності.