ПРО НАС
ІСТОРІЯ ФАВОРИТ ПЛЮС
2019
История
М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» була нагороджена званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності роботи й гарантія високої якості продуктів. Ця нагорода також відображає стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.
За підсумками 2019 року займає 18,5 % долі ринку м'ясоковбасних виробів України. Щодня МФ «Фаворит плюс» виробляє 124 тони готової продукції, щоб задовольнити смаки всіх наших клієнтів.
Детальніше
1992
1992
/assets/common/img/history/001.png
У березні 1992 був заснований невеликий ковбасний цех, що почав випуск продукції під ТМ «Березка»
2005
2005
/assets/common/img/history/001.png
М’ясна фабрика розширює свою представленість на ринку і розпочинає випуск продукції під новою торговельною маркою – «Мясная Лавка». Варені ковбаси, сосиски, сардельки «М'ясна лавка» швидко займають позицію лідера споживчих симпатій на м'ясоковбасному ринку України. Продукція не містить соєвих компонентів і виготовляється з кращих сортів м'яса з додаванням натуральних спецій за класичними рецептами з використанням унікальної димопроникної оболонки, що дозволяє натурально коптити наші вироби, що істотно покращує смакові якості продукту.
2006
2006
/assets/common/img/history/001.png
Для того, щоб зайняти нішу в категорії ковбас за доступною ціною була представлена на ринку торговельна марка «Колбасный Ряд». Головне перевага продукції Колбасний ряд - це достойна якість за доступною ціною. Марка представлена напівкопченими, вареними ковбасами, сардельками та сосисками, шинками.
2007
2007
/assets/common/img/history/001.png
На ринку з’явилась нова торговельна марка від М’ясної фабрики «Фаворит
плюс» - ТМ «Добров». 100% гарантія якості, основною складовою якої є продукти, за вимогами ДСТУ, з використанням м'яса вищих та перших сортів, натуральних  спецій (чорний перець, мускатний горіх, коріандр та ін.)  В асортименті торговельної марки «Добров» присутні вишукані делікатеси та сирокопчені ковбаси, а також смачні і ароматні варені ковбаси та сосиски.
2008
2008
/assets/common/img/history/001.png
Відкриття складу-магазину у м.Кривий Ріг. Обслуговують магазини
національних і локальних мереж, в тому числі об'єктів фірмової торгівлі в Кривому Розі, Жовтих водах, Нікополі, П’ятихатках, атакож в населених пунктах Софіївського і Апостоловського районів. Для доставки продукції використовуються транспортні засоби вантажопідйомністю 1,5 тонни, оснащені холодильними установками.
2010
2010
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 1886 тон продукції в місяць. Частка ринку склала 8,4%.
М’ясна фабрика розширила асортимент сирокопчених ковбас: «Московська», «Єврейська», «Брауншвейгська». На ринку з’явилися нові яскраві дизайни продукції, що дозволило фабриці зміцнити свої позиції. Відкриття складу-магазину у м.Сiмферополь.
2011
2011
/years/4/cover/cover.jpg
Було вироблено 2244 тон продукції в місяць. Частка ринку склала 9,8%.
Відкриття складу-магазину у м.Київ.
2012
2012
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 2253 тон продукції в місяць. Проведена інтерактивна
СМС-акція, де переможцями стали 60 людей, які виграли по 500 грн кожний, а один
учасник став власником 10 000 грн. Відкриття складу-магазину у м.Донецьк.
2013
2013
/assets/common/img/history/001.png
«Було вироблено 2693 тон продукції в місяць. Відбувся переход на ДСТУ. ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» є одним з найбільших підприємств України, що виробляє ковбасні та м’ясні вироби, постійно стежить за якістю своєї продукції, в зв'язку з цим на фабриці введені і функціонують міжнародні системи менеджменту якості та харчування в відповідністі міжнародних стандартів ISO 9001: 2008, ISO 22000: 2005. Була отримана нагорода «Кращий вітчизняний 2013 року».
2014
2014
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 2712 тон продукції в місяць. Асортимент фабрики нараховує більше 130 найменувань продукції. Частка ринку склала 12,4%. М'ясна фабрика «Фаворит плюс» запустило у виробництво варені ковбаси в форматі малого батона у вакуумній упаковці по вимогам ДСТУ в ТМ «Добров» і власних ТУ в ТМ «М'ясна Лавка».
2015
2015
/assets/common/img/history/001.png
Випуск лінійки низькокалорійної продукції ТМ «Добров light»
 орієнтований на споживачів, для яких є актуальною проблема контролю кількості калорій в своєму раціоні. Продукція має зручний формат розфасовки, щоб бути максимально зручною і економною для покупців.
2017
2017
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 3438 тон продукції в місяць. М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» впродовж року активно розширює свою представленість на західній Україні, щоб відкрити для споживачів широкий асортимент і високу якість продукції.
2018
2018
/assets/common/img/history/001.png
Було вироблено 3576 тон продукції в місяць, за підсумками 2018 року займає частку ринку 17,9%. В результаті ресертифікації. було отримано право на видачу сертифіката на відповідність вимог FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION (FSSC) 22000, зі схемою сертифікації системи менеджменту безпеки харчових продуктів, включаючи вимоги ISO 22000, ISO / TS 22002-1: 2009. М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» випустила такі новинки як варена ковбаса «До пюрешки» сосиски «До пюрешки» під торговою маркою М'ясна лавка.
2019
2019
/assets/common/img/history/001.png
М'ясна фабрика «Фаворит Плюс» була нагороджена званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності роботи й гарантія високої якості продуктів. Ця нагорода також відображає стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.
За підсумками 2019 року займає 18,5 % долі ринку м'ясоковбасних виробів України. Щодня МФ «Фаворит плюс» виробляє 124 тони готової продукції, щоб задовольнити смаки всіх наших клієнтів.
БЕЗПЕКА ТА ЯКІСТЬ
ФЕРМА
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
ВИРОБНИЦТВО
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
МАГАЗИН
secr М’ясо – це основна сировина для виробництва нашої продукції, тож контроль якості ми починаємо ще на фермах і домашніх господарствах, які постачають нам сировину. Для отримання якісної сировини лаборанти та ветеринарні лікарі компанії перевіряють якість сировини, що надходить для виробництва продукції. Виробництво обладнане сучасними холодильними установками, що дозволяють швидко охолодити м’ясо. Саме за низької температури м’ясо максимально довго зберігає природні користь і смак. Безпосередньо на приймальних пунктах наш лаборант проводить перші тести на перевірку якості сировини, і тільки м’ясо відповідної якості відправляють на завод.
secr Перш ніж м'ясна сировина надійде на переробку, її перевіряють у власній лабораторії.
Готова продукція піддається багатоступеневому контролю.
При прийманні сировини перевіряють відповідність властивостей і стану сировини тим
вимогам, які встановлені стандартами та інструкціями.
Сировина, харчові добавки, оболонка, пакувальні матеріали, що використовуються для
вироблення продукції, піддають вхідному контролю на відповідність їх вимогам
нормативів в області ветеринарії та безпечності харчових продуктів.
При вхідному контролі сировини, харчових добавок і матеріалів необхідно забезпечити:
• виключення можливості використання і переробки всіх видів сировини, що надійшла,
харчових добавок і матеріалів до того, як буде встановлено відповідність вимогам
безпеки;
• об'єктивне дослідження за показниками безпеки та якості;
• ізолювання сировини, харчових добавок і матеріалів при виявленні їх невідповідності
встановленим вимогам.
Забороняється використовувати сировину яка:
• не має ветеринарних супровідних документів, що засвідчують його безпеку;
• не має посвідчення якості і безпеки;
• з наявністю забруднення або з наявністю речовин, що погіршують органолептичні
показники;
• з ознаками псування і (або) вичерпаним терміном придатності
secr Сучасне виробництво являє собою вивірене поєднання і реалізацію на практиці декількох умов:
Використання обладнання останніх моделей відомих брендів
Дотримання міжнародних стандартів групи ISO
Дотримання системи якості ДСТУ
Наявність працюючої системи управління якістю навколишнього середовища.
Відкритість для органів державного контролю Уважність до персоналу і умов його праці Головною метою будь-якого виробництва є одержання високоякісної продукції з конкурентноспроможної ціною. Щоб досягти такого результату, важливо мати у своєму розпорядженні сучасне технологічне обладнання найостанніших розробок від провідних світових брендів.
Наше обладнання функціонує під управлінням передового і повнофункціонального програмного забезпечення. Це дозволяє повністю використовувати всі можливості обладнання і механізмів, експлуатуючи їх як єдине ціле, що гарантує отримання найкращих результатів.
secr М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - одне з провідних підприємств в галузі з виробництва м'ясних делікатесів, ковбас в Україні. Сьогодні це сучасне, технічно оснащене підприємство, яке пропонує широкий асортимент м'ясних продуктів на будь-який смак, активно розвивається і несе відповідальність за якість кожного виробленого продукту.
Наш асортимент більше 140 найменувань якісних м'ясопродуктів:
М'ясні делікатеси:
  • копчено-варені;
  • запечені;
  • сирокопчені;
  • сиров'ялені.
  • ковбасні та сосисочні вироби:
  • варені;
  • напівкопчені;
  • запечені.
  • напівфабрикати:
  • рубані;
  • охолоджені.
М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - неодноразовий переможець в всеукраїнських конкурсах в номінації «Кращий товар».
secr Відвантаження готової продукції здійснюється через склади логістики, розташовані в наступних містах: Одеса, Кривий Ріг, Запоріжжя. Мережа дистриб'юторських центрів дозволяє здійснювати поставки продукції в повному обсязі в усі точки України. Наші розподільчі комплекси обладнені: сучасними низькотемпературними складами; власний парк спеціалізованого транспорту; мережу дистриб'юторських центрів на території України; контроль і збереження якості продукції на всіх ділянках зберігання і транспортування.
secr Фірмовий магазин м’ясної фабрики «Фаворит плюс» зручно розташований недалеко від виробництва. Широкий асортимент продукції задовольнить потреби найвибагливіших покупців. У реалізацію надходить тільки свіжа продукція - це стосується і ковбасних виробів, і свіжого м'яса. В магазині постійно проводяться акції, асортимент поповнюється новинками. Наші продавці привітні, уважні до відвідувачів магазину і завжди готові допомогти порадою при виборі товару.
ФЕРМА
ФЕРМА
/assets/common/img/secr2.png
М’ясо – це основна сировина для виробництва нашої продукції, тож контроль якості ми починаємо ще на фермах і домашніх господарствах, які постачають нам сировину. Для отримання якісної сировини лаборанти та ветеринарні лікарі компанії перевіряють якість сировини, що надходить для виробництва продукції. Виробництво обладнане сучасними холодильними установками, що дозволяють швидко охолодити м’ясо. Саме за низької температури м’ясо максимально довго зберігає природні користь і смак. Безпосередньо на приймальних пунктах наш лаборант проводить перші тести на перевірку якості сировини, і тільки м’ясо відповідної якості відправляють на завод.
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
ПРИЙОМ СИРОВИНИ
/assets/common/img/secr2.png
Перш ніж м'ясна сировина надійде на переробку, її перевіряють у власній лабораторії.
Готова продукція піддається багатоступеневому контролю.
При прийманні сировини перевіряють відповідність властивостей і стану сировини тим
вимогам, які встановлені стандартами та інструкціями.
Сировина, харчові добавки, оболонка, пакувальні матеріали, що використовуються для
вироблення продукції, піддають вхідному контролю на відповідність їх вимогам
нормативів в області ветеринарії та безпечності харчових продуктів.
При вхідному контролі сировини, харчових добавок і матеріалів необхідно забезпечити:
• виключення можливості використання і переробки всіх видів сировини, що надійшла,
харчових добавок і матеріалів до того, як буде встановлено відповідність вимогам
безпеки;
• об'єктивне дослідження за показниками безпеки та якості;
• ізолювання сировини, харчових добавок і матеріалів при виявленні їх невідповідності
встановленим вимогам.
Забороняється використовувати сировину яка:
• не має ветеринарних супровідних документів, що засвідчують його безпеку;
• не має посвідчення якості і безпеки;
• з наявністю забруднення або з наявністю речовин, що погіршують органолептичні
показники;
• з ознаками псування і (або) вичерпаним терміном придатності
ВИРОБНИЦТВО
ВИРОБНИЦТВО
/assets/common/img/secr2.png
Сучасне виробництво являє собою вивірене поєднання і реалізацію на практиці декількох умов:
Використання обладнання останніх моделей відомих брендів
Дотримання міжнародних стандартів групи ISO
Дотримання системи якості ДСТУ
Наявність працюючої системи управління якістю навколишнього середовища.
Відкритість для органів державного контролю Уважність до персоналу і умов його праці Головною метою будь-якого виробництва є одержання високоякісної продукції з конкурентноспроможної ціною. Щоб досягти такого результату, важливо мати у своєму розпорядженні сучасне технологічне обладнання найостанніших розробок від провідних світових брендів.
Наше обладнання функціонує під управлінням передового і повнофункціонального програмного забезпечення. Це дозволяє повністю використовувати всі можливості обладнання і механізмів, експлуатуючи їх як єдине ціле, що гарантує отримання найкращих результатів.
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
ГОТОВИЙ ПРОДУКТ
/assets/common/img/secr2.png
М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - одне з провідних підприємств в галузі з виробництва м'ясних делікатесів, ковбас в Україні. Сьогодні це сучасне, технічно оснащене підприємство, яке пропонує широкий асортимент м'ясних продуктів на будь-який смак, активно розвивається і несе відповідальність за якість кожного виробленого продукту.
Наш асортимент більше 140 найменувань якісних м'ясопродуктів:
М'ясні делікатеси:
  • копчено-варені;
  • запечені;
  • сирокопчені;
  • сиров'ялені.
  • ковбасні та сосисочні вироби:
  • варені;
  • напівкопчені;
  • запечені.
  • напівфабрикати:
  • рубані;
  • охолоджені.
М’ясна фабрика «Фаворит плюс» - неодноразовий переможець в всеукраїнських конкурсах в номінації «Кращий товар».
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
НА ШЛЯХУ ДО СПОЖИВАЧА
/assets/common/img/secr2.png
Відвантаження готової продукції здійснюється через склади логістики, розташовані в наступних містах: Одеса, Кривий Ріг, Запоріжжя. Мережа дистриб'юторських центрів дозволяє здійснювати поставки продукції в повному обсязі в усі точки України. Наші розподільчі комплекси обладнені: сучасними низькотемпературними складами; власний парк спеціалізованого транспорту; мережу дистриб'юторських центрів на території України; контроль і збереження якості продукції на всіх ділянках зберігання і транспортування.
МАГАЗИН
МАГАЗИН
/quality/6/cover/cover.jpg
Фірмовий магазин м’ясної фабрики «Фаворит плюс» зручно розташований недалеко від виробництва. Широкий асортимент продукції задовольнить потреби найвибагливіших покупців. У реалізацію надходить тільки свіжа продукція - це стосується і ковбасних виробів, і свіжого м'яса. В магазині постійно проводяться акції, асортимент поповнюється новинками. Наші продавці привітні, уважні до відвідувачів магазину і завжди готові допомогти порадою при виборі товару.
На підприємстві впроваджені і успішно функціонують система менеджменту якості ISO 9001: 2008 та система менеджменту безпеки продуктів харчування ISO 22000: 2005, а також система менеджменту безпеки продуктів харчування FSSC 22000: 2013, яка відповідає європейським вимогам.
quality
Якщо на підприємстві впроваджена або функціонує система менеджменту якості ISO 9001, це означає, що кожен продукт даного підприємства може задовольнити різні смаки споживачів по всіх категоріях продукціі.
Тому м'ясна фабрика «Фаворит плюс» періодично проводить опитування серед споживачів на тему рівня якості продукції, що випускається.
На основі отриманих даних проводяться заходи щодо поліпшення органолептичних та якісних показників продукції, а також розробляються нові рецептури ковбасних виробів для розширення асортименту фабрики.
Детальніше
quality
Дана система включає в себе принципи HASSP. Система HASSP являє собою комплекс заходів управління, в яких безпека харчових продуктів розглядається через оцінювання та контролювання біологічних, хімічних і фізичних джерел небезпеки на всьому ланцюжку виготовлення кожного харчового продукту, Наїна від надходження сировини, зберігання, переробки, розподілу і споживання кінцевого продукту.
Система HASSP є єдиною системою управління безпекою харчової продукції, яка довела свою ефективність і прийнята міжнародними організаціями.
Детальніше
quality
М'ясна фабрика "Фаворит плюс" ставить перед собою мету стати підприємством європейського рівня, результатом роботи якого є виробництво безпечної продукції найвищої якості з використанням сучасних і нових технологій.
У цьому напрямку вже зроблені перші кроки, в кінці січня 2016 року м'ясна фабрика "Фаворит плюс" отримала сертифікати міжнародного органу NUV SUD, Німеччина на відповідність системи менеджменту підприємства вимогам Food Safety System Certification 22000. Даний сертифікат підтверджує відповідність продукції виробленої МФ "Фаворит плюс" європейським вимогам систем безпеки харчових продуктів.
Для отримання сертифікату, підприємство проходило наглядовий аудит, її проводив офіційний представник в Україні "TMS" (Технічні та управлінські послуги), який є партнером міжнародного органу з сертифікації TUV SUD, Німеччина. По закінченню процедури аудиту продукція підприємства була оцінена на відповідність вимогам Food Safety System Certification 22000 сертифікаційної схеми для систем безпеки харчових продуктів, включаючи ISO 22000: 2005 та ISO / TS 22002-1: 2009, а також додаткові вимоги FSSC 22000: 2013, версія 3.
Отримання даного сертифікату є однією зі складових процесу до підготовки заходів спрямованих на вихід МФ "Фаворит плюс" на європейський ринок (ЄС і СНД).
Детальніше