ТЕНДЕРИ
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
АКТИВНІ ЛОТИ
ПОСЛУГИ
Закупівля послуг по переміщенню сировини, напівфабрикатів та готової продукції в умовах ковбасного цеху
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
16.10.2024 11:00
16.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
РОБОТИ
Виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту обладнання
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
14.10.2024 11:00
14.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Розробка проекту, виготовлення, монтаж та пуско-наладка лінії автоматичної подачі тари.
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
16.10.2024 11:00
16.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
ТОВАРИ
Закупівля частотних перетворювачів та насосів
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
08.10.2024 08:39
11.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Закупівля обробної дискової пилки EFA SK 18 WB
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
14.10.2024 11:00
14.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Поставка природного газу на листопад 2024 р. для підприємства ТОВ «МФ «Фаворит Плюс»
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
23.10.2024 11:00
23.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Придбання різального інструменту для вовчків, країна виробник Німеччина
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
24.10.2024 11:00
24.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Випробування ручного електроінструменту та електроустановок підприємства
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
30.10.2024 11:00
30.10.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Придбання колекторних щіток до ел.двигунів
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
05.11.2024 11:00
05.11.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Придбання оригінального режучого інструменту, з/ч для трімера «EFA»
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
12.11.2024 11:00
12.11.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Придбання запчастин до холодильного обладнання
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
14.11.2024 11:00
14.11.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
Придбання запчастин до санпропускників
ІНФОРМАЦІЯ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
20.11.2024 11:00
20.11.2024 12:00
ДО ЗАВЕРШЕННЯ
00:00:00
Днів Годин Хвилин
ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ ТОРГІВ

1. Обов’язковою умовою участі у тендері є попередня кваліфікація та реєстрація учасників, організаторами торгів.

2. Учасники торгів самостійно обирають категорію товара у якій зацікавлені, за якою система автоматично повідомляє зареєстрованих учасників про проведення торгів.

3. Торги проводяться в зазначений період шляхом заповнення учасниками тендеру електронних таблиць, редагуванням цін, умов доставки і оплати у режимі on-line.

4. Кінцева ціна, месце у рейтингу та можливість поставки визначається системою автоматично, шляхом перерахунку ціни товару згідно формулі собівартості, враховуючи умови доставки, оплати та систему оподаткування учасника торгів.

Формула розрахунку собівартості: РС=СО1 ± (СО2/365 х к/дн.ОП х %депоз.ставка x (1 - %став.под.на.приб.)),
де
РС - розрахунок себівартості,
СО1, СО2 - сума оплати або ціна (СО1 = СО2),
365 - календарний рік,
ОП - кількість днів оплати (передоплата або відтермінування платежу),
% - депозитна ставка банка,
%став.под.на.приб. - % ставка податку на прибуток (18%).

5. Після визначення фіналістів, у разі необхідності, будуть проведені технологічні випробування на підприємстві. Переможець після оголошення результатів тендера повинен надати зразок для технологічних випробувань, а також рекомендації з використання, сертифікат відповідності та гігієнічне посвідчення. В разі позитивного результату випробування, замовником торгів розміщується офіційна заявка на пробну партію товару. За результатами випробувань буде надан пріоритет поставок або це право буде надано наступному участнику за ієрархією результатів торгів. В період технологічних випробувань, заявки будуть розміщуватися тим підприємствам, які пропонують товар що задовільняє за якістю та за цінами проведеного тендеру.

6. Підприємство-замовник залишає за собою право:

  • перерозподілу об’ємів поміж двома лідируючими ціновими пропозиціями, а саме 70%-30%, 50%-50% і.т.д.
  • перегляду пріоритета поставок на користь наступного претендента в ієрархії цін в разі недотримання обов’язків взятих на себе переможцем конкурса.
  • перегляду пріоритета поставок на користь наступного претендента в ієрархії цін в разі претензій щодо якості товару що поставляється переможцем конкурса.
  • збільшення періоду прийома заявок в разі недостатньої кількості учасників торгів, і як наслідок некоректного результату тендера. В разі, якщо ситуація після продовження часу приймання заявок залишиться незмінною, підприємство-організатор торгів залишає за собою право визнати торги такими що не відбулися, та продовжити проведення торгів за наступними процедурами: відкриті торги(редукцион), запит цінових пропозицій з наступним зворотнім аукціоном.
  • проведення позачергового тендеру, або перегляду пріоритета поставок на користь наступного претендента в ієрархії цін, в разі значного зростання або зниження вартості товару (ЗА БАЖАННЯМ ПІДПРИЄМСТВА - ЗАМОВНИКА).
  • блокувати участь в єлєктроних торгах на термін 1 календарний місяць за умови п’яти та більше поставок сировини невідповідної якості у квартал (не беручі до уваги надані зразки).
  • блокувати участь в єлєктроних торгах на термін 1 календарний місяць учасника конкурса, який став переможцем та систематично (п’ять та більше поставок сировини у квартал) невиконує взяті на себе забов’язання по постачанню сировини, за організаційними, технічними, або іншими причинами.
ПЕРЕЛІК ЗАКУПОВУВАНИХ МАТЕРІАЛІВ
М`ЯСНА СИРОВИНА
  • яловичина в півтушах 1-категорії (95+) бики;
  • яловичина в півтушах 1-категорії (80+) бики;
  • яловичина в півтушах 1-категорії (75+) доросла худоба;
  • яловичина в півтушах 1-категорії (60+) молодняк;
  • яловичина в півтушах 2-категорії (60+);
  • свинина на кости 2-категории (мясная);
  • яловичина жилована перший гатунок;
  • триммінг яловичий 90/10;
  • яловичина жилована другий гатунок;
  • триммінг яловичий 80/20;
  • свинина напівжирна;
  • триммінг свинячий 80/20;
  • балик, шия, окіст, лопатка свиняча б/ш, б/к;
  • грудинка свиняча;
  • печінка яловича;
  • печінка свиняча;
  • жир яловичий обкачуваний;
  • жир свинячий (здор);
  • сало хребтове;
  • сало бокове;
  • шкіра свиняча;
  • філе куряче;
  • каркас курячий;
  • шкіра куряча;
  • тушка куряча;
  • тушка індика;
  • філе індика;
  • м'ясо птиці механічного обкачування;
  • черева яловича 40-43;
  • круга яловичі 50/55 А клас;
  • синюга яловича 90-95+;
  • черева свиняча 40-42;
  • черева свиняча 28-32;
  • черева бараняча 22-24;
  • мыхури свинячі;


ДОПОМІЖНІ МАТЕРІАЛИ
  • Декоративна самоклеюча етикетка;
  • Штучна ковбасна і сосискова оболонка;
  • Вакуумна упаковка (плівки термоформажні (ламінати), пакети вакуумні и термозбіжні);
  • Кліпси, петлі ковбасні, дріт АД (АТ)-1;
  • Гофрокартонна упаковка;
  • Стабілізаційні суміші;
  • Тріска для копчення;
  • Шпагат;
  • Сітки декоративні;
  • Целюлозна оболонка і плівка для делікатесів;
  • Бакалійна група (борошно пшеничне 1 гатунок, крохмаль картопляний, сіль "Екстра", крупа манна, крупа перлова, пшенична клітковина, сухі вершки, сухе молоко, суха молочна сироватка, яєчний порошок, сир твердий, олія соняшникова, масло вершкове, тваринний білок свинячий, розм'якчувач шкіри, глюкоза, желатин, нітрит натрію, коньяк);
  • Соєві продукти;
  • Пакувальні матеріали (стретч-плівка, скотч);
  • Миючі та дезінфікуючі засоби;
  • Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ);
  • Друкарня (бланки, ярлики и т.д.);
  • Спецодяг;
  • Тара ПЕТ 600х400х200 (з первинної сировини):
    • перфорований;
    • суцільний;
  • Інші товари:
    • медикаменти;
    • стрічка гарячого тиснення;
    • полотно неткане.
КОНТАКТНІ ДАНІ

ТОВ М`ясна фабрика "Фаворит Плюс"

52005, Україна, Дніпропетровська область,
Дніпровський район, смт. Слобожанське
вул. Василя Сухомлинського, 76.



Приймальня

Помічник Генерального директора:
Курочкина Юлія Володимирівна
тел факс: (056) 733-42-89
e-mail: office@mffavorit.dp.ua



Технічне управління

Сектор закупівель обладнання та запасних частин
Начальник сектору:
Засядкевич Дмитро Володимирович
тел. факс.: (056) 733-42-86
e-mail: zdv@mffavorit.dp.ua



Управління постачання

Директор Управління постачання:
Дударев Володимир Васильович



Відділ закупівлі допоміжних матеріалів

Начальник відділу:
Шкопинський Олександр Євгенович
тел. моб.: (050) 452-03-80
тел факс: (056) 733-42-02 (внутр. 135)
e-mail: sae@mffavorit.dp.ua

Оришака Денис Сергійович
тел. моб.: (050) 363-25-57
тел факс: (056) 733-42-01 (внутр. 136)
e-mail: oryshaka@mffavorit.dp.ua

Менеджер відділу закупівлі допоміжних матеріалів:
Ходирєв Дмитро Андрійович
тел. моб.: (050) 340-31-02
тел факс: (056) 733-42-74 (внутр. 138)
e-mail: khodyrev@mffavorit.dp.ua

Менеджер відділу закупівлі допоміжних матеріалів:
Якимащенко Олександр Володимирович
тел. моб.: (050) 481-33-65
тел факс: (056) 733-42-74 (внутр. 137)
e-mail: snabalex@mffavorit.dp.ua



Відділ закупівлі м`ясної сировини

Начальник відділу закупівлі м`ясної сировини:
Клімов Дмитро Геннадійович
тел мобільний (050) 342-37-28
тел факс: (056) 733-42-04 (внутр. 139)
e-mail: klimov@mffavorit.dp.ua

Менеджер відділу закупівлі м`ясної сировини:
Цехонський Андрій Вікторович
тел мобільний (050) 341-29-06
тел факс: (056) 733-42-04 (внутр. 139)
e-mail: snabmarket@mffavorit.dp.ua

Менеджер відділу закупівлі м`ясної сировини (напівфабрикати та натуральна оболонка):
Бейзель Федір Володимирович
тел мобільний (050) 341-29-79
тел факс: (056) 733-42-04 (внутр. 139)
e-mail: snabmarket1@mffavorit.dp.ua