Високе звання «Лідер року 2018»

Високе звання «Лідер року 2018» — нове досягнення м’ясної фабрики «Фаворит плюс»


За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу м’ясну фабрику «Фаворит плюс» визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, а підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року 2018».

ІСТОРІЯ УСПІХУ

Як і кожне значне досягнення, ця почесна нагорода стала можливою завдяки наполегливій роботі нашого колективу й управлінським якостям керівництва, а ще — втіленням ідеї, котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів, адже будь-який бізнес неможливий без розуміння свого кола споживачів та їхніх потреб.
М'ясна Фабрика «Фаворит плюс» - є одним з найбільших сучасних м'ясопереробних підприємств України. Станом на кінець 2018 року фабрика налічує 1608 працівників.
10 березня м'ясна фабрика відзначала свій день народження - 27 років від дня заснування підприємства, так як фабрика була організована в березні 1992 року і почала виробляти продукцію під торговими марками спочатку ТМ «Берізка» потім ТМ «Фаворит», з грудня 2005 р ТМ «М'ясна Лавка», з травня 2006 р ТМ «Ковбасний Ряд», з листопада 2007 р ТМ «Добров».
За 27 років роботи м'ясна фабрика вийшла на лідируючі позиції на м'ясо-ковбасному ринку України, і за підсумками 2018 року займає частку ринку 17,9%.

МИСТЕЦТВО МАЛЕНЬКИХ КРОКІВ

Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються дні й роки кропіткої праці й зусиль кожного працівника. Величезне значення для нас мають ті принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату, а це: висока якість продукції, широкий асортимент, задоволення потреб клієнтів. 
Задля цього ми постійно розвиваємося і впроваджуємо інноваційні рішення в роботі, зокрема в результаті ресертифікації, в 2018 та 2019 рр. було отримано право на видачу сертифіката на відповідність вимог FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION (FSSC) 22000, зі схемою сертифікації системи менеджменту безпеки харчових продуктів, включаючи вимоги ISO 22000, ISO / TS 22002-1: 2009.

ЗІРКОВА КОМАНДА

Звісно, рушійною силою у досягненні успіху є наш колектив. Наші співробітники мають відзнаки, що підтверджують їхні високі трудові досягнення і є свідченням виняткової компетентності. Цього року персональними нагородами були відзначені кращі серед кращих працівників: орденом «Професіонал року» нагороджений Данішевський Ігор Іванович – начальник ковбасного цеху; медаллю «Гордість колективу» нагороджений Рєвякін Сергій Миколайович - директор регіонального складу-магазину (м. Одесса); сертифікатом «Спеціаліст року» - Василенко Лариса Григорівна - начальник відділу продажу центрального регіону (м. Дніпро). Ми цінуємо своїх працівників й докладаємо максимум зусиль для того, щоб кожен був задоволений своєю роботою, міг постійно розвиватися.

ПОЧЕСНА НАГОРОДА

Ми пишаємося отриманим званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності нашої роботи й гарантія високої якості продуктів. Ця нагорода також відображає наші стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.
Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 14 років проводить рейтингування підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу.